ua en ru

Футбольний клуб "Іллічівець" змінив назву

Футбольний клуб "Іллічівець" змінив назву Фото: футболісти клубу святкують перемогу в чемпіонаті Першої ліги (twitter.com/fcillichevets)

За нове ім'я висловилися жителі регіону і вболівальники команди

Маріупольський футбольний клуб "Іллічівець" офіційно перейменовано у "Маріуполь". Про це повідомляє прес-служба клубу.

"Маріуполь - це не тільки місто металургів і сталеварів. Маріуполь - це місто моряків і студентів, машинобудівників та залізничників. У нашому місті живуть українці, росіяни, греки, вірмени, євреї і білоруси. Маріуполь - це столиця Приазов'я і форпост України на південно-Сході! на нашу думку, всім цим вимогам відповідає назва ФК "Маріуполь", - йдеться в заяві клубу.

Також наголошується, що за "Маріуполь" висловилися жителі регіону та вболівальники команди. На офіційному сайті пройшов опитування про новий назві команди. За підсумками двох турі більшість респондентів обрали ФК "Маріуполь".

На даний момент уболівальникам представлено три версії емблеми нового клубу, з яких повинна бути обрана офіційна емблема.

alt

Нагадаємо, маріупольський "Іллічівець" на виїзді мінімально обіграв "Тернопіль" (1:0) і за три тури до завершення чемпіонату Першої ліги завоював путівку в українську Прем'єр-ліги (УПЛ).