ua en ru

Футболісту "Манчестер Юнайтед" Лукаку загрожує триматчева дискваліфікація

Футболісту "Манчестер Юнайтед" Лукаку загрожує триматчева дискваліфікація Фото: Ромелу Лукаку (manutd.com)

Нападаючий навмисне вдарив ногою суперника

Нападнику "Манчестер Юнайтед" Ромелу Лукаку загрожує триматчева дискваліфікація за неспортивну поведінку в грі 13 туру чемпіонату Англії з "Брайтон енд Хоув Альбіон". Про це повідомляє Daily Mail.

Зустріч пройшла в суботу, 25 листопада, в Манчестері і завершилася перемогою господарів з рахунком 1:0. Єдиний м'яч в свої ворота зрізав гравець гостей Люїс Данк (66 хв).

Як повідомляється, в епізоді перед забитим голом Лукаку в чужій штрафній ногою вдарив Бонга, інцидент залишився непомітним з боку судді.

За інформацією видання, дисциплінарна інстанція Футбольної асоціації Англії (FA) вже поінформована про даний інцидент і має намір заслухати доповідь головного арбітра зустрічі Нілу Сварбріка, а також переглянути відеозапис.

У разі, якщо дії Лукаку будуть визнані умисними, йому буде пред'явлено звинувачення в агресивній поведінці, яке автоматично передбачає 3-матчеву дискваліфікацію.

У найближчих трьох матчах чемпіонату Англії "МЮ" зіграє проти "Уотфорда" (28 листопада), "Арсеналу" (2 грудня) і "Манчестер Сіті" (10 грудня).

Нагадаємо, в чемпіонаті Англії гравець вперше отримав дискваліфікацію постфактум за симуляцію.