ua en ru

Футболіст повинен показати, що він гідний грати в "Шахтарі", - Мірча Луческу

Футболіст повинен показати, що він гідний грати в "Шахтарі", - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу

Румун оцінив гру своїх підопічних

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вже щосили думає про майбутній поєдинок Ліги Чемпіонів проти турецького "Фенербахче", повідомляє сайт "гірників".

"Подивимося, що станеться в найближчі дні. У нас ще є час. Поспостерігаємо, як Срна себе буде почувати після хвороби, як буде виглядати Степаненко - і тільки тоді приймемо рішення. Постійно міняю футболістів, щоб дати можливість всім грати. Можливо, будуть ще якісь зміни в атаці. Футбол - це колективна гра, кожен виконавець повинен знати, що йому робити. У свою чергу футболіст повинен показати, що він гідний грати в "Шахтарі". Атакуючі виконавці виглядали добре сьогодні. Кобіним я незадоволений. Бернард ще робить дуже багато індивідуальних дій, але, думаю, у нього все вийде", - сказав Луческу.

"Тейшейра зростає, з кожним роком відіграє все краще і краще, стає особистістю, відчув упевненість, має гольове чуття. Раніше забивав по три-чотири м'ячі за сезон, але зараз став сильним футболістом, з хорошим дриблінгом, швидкістю і почуттям голи. Я радий, що він вирішив залишитися з нами, продовжити кар'єру в "Шахтарі", поки за його спиною ми не виростимо іншого гравця", - додав Містер.

Нагадаємо, перший матч з "Фенербахче" відбудеться вже 28 липня, а матч-відповідь пройде 5 серпня у Львові.