ua en ru

ФСБ РФ активно вербує на Донбасі військових для бойових дій на Близькому Сході, - Тимчук

ФСБ РФ активно вербує на Донбасі військових для бойових дій на Близькому Сході, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Російські опергрупи вербують військовослужбовців з українськими паспортами

Федеральна служба безпеки Російської Федерації (ФСБ РФ) активно вербує на Донбасі військових для бойових дій на Близькому Сході. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційне спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

"У підрозділах "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР" продовжують активно працювати оперативні групи ФСБ РФ з метою вербування військовослужбовців для участі їх у бойових діях на території Близького Сходу", - заявив Тимчук.

Згідно інформації ІС, характерною особливістю під час вербування є те, що співробітники ФСБ РФ при відборі кандидатів віддають перевагу військовослужбовцям, які мають на руках паспорт громадянина України.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Протягом останнього тижня відзначається деяке зниження ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 4 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Тимчука, що за розпорядженням командування "1-го АК ДНР", у двох бригадах і трьох окремих батальйонах зі складу цього "армійського корпусу" проводиться відбір і підготовка особового складу для формування так званих "антиснайперских груп".