ua en ru

ФСБ проводить перевірку керівного складу "адміністрацій" ДНР/ЛНР, - Тимчук

ФСБ проводить перевірку керівного складу "адміністрацій" ДНР/ЛНР, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Перевірки проводяться на предмет "ступеня підтримання зв'язків із представниками українських правлячих кіл"

Федеральна служба безпеки Російської Федерації проводить перевірку керівного складу "адміністрацій" так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"За вказівкою кураторів з ФСБ РФ, співробітники "МДБ ДНР" синхронно з "МДБ ЛНР" почали посилену негласну оперативну перевірку службовців окупаційних "адміністрацій" ДНР і ЛНР (насамперед керівного складу в місцевих адміністраціях")", - написав він.

Як повідомив Тимчук, перевірки проводяться на предмет "ступеня підтримання зв'язків із представниками українських правлячих кіл". Зокрема, перевіряються цілі поїздок на неокуповану територію, родичі, отримання українських документів або ведення бізнесу за межами Л/ДНР.

"У ФСБ РФ дані категорії службовців вважають особливо схильними до успішних вербовок українськими спеціальними службами", - зазначив Тимчук.

Крім того, Тимчук повідомив, що "МДБ ЛНР" проводить обшуки і затримання "ветеранів ополчення", які "є "групою ризику" як в плані зберігання, так і використання в побутових конфліктах і з хуліганських мотивів "нелегального" зброї".

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Крім «традиційних» обстрілів з боку російсько-терорист...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові РФ розгортають засоби радіоелектронної розвідки вздовж українського кордону.