ua en ru

ФСБ продовжує обшуки у членів Меджлісу в Криму

ФСБ продовжує обшуки у членів Меджлісу в Криму Фото: ФСБ

Також стало відомо про плани ФСБ стосовно обшуків в будинку голови Ревізійної комісії Курултаю

Федеральна служба безпеки (ФСБ) Російської Федерації продовжує обшуки у членів Меджлісу в Криму. Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял.

"2 грудня обшук був не тільки у голови Іркутського регіонального Меджлісу, але і бізнесмена, члена Меджлісу кримськотатарського народу Садихов Табаха. Також обшук повинен був відбутися в будинку голови Ревізійної комісії Курултаю Алі Озенбаш, але співробітники ФСБ і поліції не застали його або його рідних на місці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сам Алі Озенбаш не приховується. Він зазначає, що не боїться обшуків, але якщо він чогось потрібен ФСБ, то вони мають надіслати йому в установленому порядку повістку, адже раніше він завжди з'являвся на допити та бесіди до співробітників правоохоронних органів.

2 декабря обыск был не только у председателя Судакского регионального меджлиса, но и бизнесмена, члена Меджлиса крымскот...

Posted by Nariman Dzhelalov on 3 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 2 грудня 2015 року Федеральна служба безпеки (ФСБ) Російської Федерації проводить обшук в будинку голови Судакського регіонального Меджлісу Ільвера Аметова.

Окрім цього, 1 грудня 2015 року Федеральна служба безпеки (ФСБ) Росії проводила обшук у заступника глави регіонального Меджлісу Радянського району Рустема Меннанова і у голови регіонального Медждліса Кіровського району Екрема Абдульватова.