ua en ru

Франція - Румунія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Франція - Румунія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Франція - Румунія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Франція - Румунія. Онлайн-трансляція матчу-відкриття Євро-2016 Франція - Румунія почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол". Господарі континентального турніру почнуть боротьбу за трофей грою проти середньої румунської збірної.

10 червня, 22:00
Сен-Дені, "Стад де Франс"
Франція - Румунія 2:1
Гол: Жиру, 58, Пайе, 89 - Станку, 65 (пен)

Франція: Льоріс, Евра, Рамі, Канте, Грізманн, Пайє, Жиру, Матьюді, Погба, Санья, Кошельни
Румунія: Тетерушану, Рац, Хобан, Кирикеш, Пінтілій, Станку, Андоне, Верстата, Попа, Григоре, Сепунару

У першому матчі Євро-2016 найбільш цікаво буде подивитися саме на команду господарів. Дуже багато чекають від них перемоги не просто в матчі, а на всьому турнірі. В цілому, команда Дешама підібралася така, що подібні завдання їм під силу. Але не варто вимагати від французів в першій же грі яскравої гри. Впевнені, свою кращу форму господарі покажуть ближче до плей-офф турніру.

Румуни приїхали на Євро також максимально яскраво показати себе. У стартовій грі найбільш важливою складовою стане захист - від неї буде залежати майже все. Румуни мало пропускали під час відбору. Правда, і забивали вкрай рідко. У товариській грі з українською збірною їм вдалося забити, але провальна гра на початку другого тайму "вбила" всі старання".

У французів ж найбільш сильна сторона - це атака. Там будуть феєрити Грізманн, Коман, Погба і Мартіаль. В цілому, хлопці будуть горіти бажанням зіграти максимально яскраві, але втома від довгого сезону може не дозволити їм це зробити на всі 100%.

Франція - Румунія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Дідьє Дешам

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам:

"Ми не повинні зазнавати тиску. Тиск - це щось недобре. Нам же потрібні адреналін і емоційний підйом. Умови та навколишнє середовище добре нам знайомі, і це не повинно робити нас слабкішими. Одні гравці можуть виявитися більш чутливими порівняно з іншими, але на полі ми не повинні задаватися такими питаннями".