ua en ru

Франція - Румунія: Господарі Євро важко здобувають перемогу

Франція - Румунія: Господарі Євро важко здобувають перемогу Фото: Франція - Румунія

Євро стартував з перемоги французів

У Сен-Дені матчем Франція - Румунія стартував чемпіонат Європи з футболу.

Франція – Румунія 2-1
Гол:
Жиру, 58, Пайє, 89 - Верстата, 65 (пен)
Франція: Льоріс, Евра, Рамі, Канте, Грізманн (Коман, 66), Пайє (Сиссоко, 90), Жиру, Матьюді, Погба (Мартіаль, 77), Санья, Кошельни
Румунія: Тетерушану, Рац, Хобан, Кирикеш, Пінтілій, Станку (Кипчу, 72), Андоне (Алібек, 61), Станку, Попа (Торже, 81), Григоре, Сепунару

Господарі з с амого початку поєдинку показали більш выскоий рівень класу. Але румуны на диво не сильно боялися своїх суперників і створили неймовірний момент. Після подачі кутового Станчу бив з кількох метрів, але Льоріс зумів відбити снаряд.

Французи більше атакували і теж могли забивати. Але після удару Гризманна з центра штрафного м'яч влучив у штангу.

Другий тайм французи почали ще активніше і Тетерушану вже довелося показувати свою майстерність після класного удару Пога з лінії штрафної. Але буквально в наступній атаці помилка голкіпера призвела до того, що Жиру головою відправив м'яч у ворота.

Забивши, господарі розслабитися і забули, що румуни сьогодні грають нахабно. А румунська команда зуміла заробити пенальті і зрівняти рахунок - Верстата станлдарт заробив і сам пробив з "точки".

Французи дуже намагалися вирвати перемогу, але гра в обороні у румунів виходила оченьб якісно. Але все вирішив той, хто видав просто великоепный матч - Дімітрі Пайє. Саме він прийняв м'яч на лінії штрафного і красивим ударом відправив м'яч у "дев'ятку".