ua en ru

Франція - Ісландія: онлайн-трансляція Євро-2016

Франція - Ісландія: онлайн-трансляція Євро-2016 Фото: Франція - Ісландія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Франція - Ісландія. Онлайн-трансляція матчу Франція - Исландия почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Сенсаційні ісландці будуть намагатися продовжити своє перебування на Євро в грі проти господарів турніру.

3 липня, 22:00
Сен-Дені, "Парк де Франс"
Франція - Ісландія 5:2
Гол: Жиру, 12, 59, Погба, 19, Пайе, 42, Гризманн, 45 - Сигторссон, 56, Бьярнасон, 83

Франція: Льорис, Санья, Юмтити, Косельни, Эвра, Погба, Матюйди, Сиссоко, Гризманн, Пайет, Жиру.
Ісландія: Халлдорсон, Севарссон, Арнасон, Р. Сигурдссон, Скуласон, Гудмундссон, Гуннарссон, Г. Сигурдссон, Б. Бьярнасон, Бодварссон, Сигторссон.

Збірна Ісландії - головні герої нинішнього Євро. Вони зуміли пройти групу і сенсаційно обіграти Англію. І це при тому, що від команди Лагербека не чекали взагалі нічого. Можливо, саме відсутність тиску за результат і допомагає ісландцям бути такими напористими і впевненими в собі на полі.

варто зменшувати і впевненість французів у своєму фаворитизмі. У них на несколкь "голів" сильніше складу. Але при цьому, у Франції є проблеми з командною грою і дуже "Кульгає" реалізація. Якби не лідерські якості Погба і Пайє, французи могли б араз не дорахуватися очок.

загалом, поєдинок повинен напомниать будь матч з участем збірної Ісландії. Вони завжди віддають м'яч супернику. А ось скільки створять і реалізують французи, буде залежати від них самих. Ісландці будуть старанно оборонятися і шукати свій шанс у контратаках.

Франція - Ісландія: онлайн-трансляція Євро-2016Фото: Ларс Лагербек

Головний тренер збірної Ісландії Ларс Лагербек:

"Франція – фаворит, але я не скажу, що вони беззаперечний фаворит. Ми завтра вийдемо на поле з відчуттям, що ми можемо перемогти господарів Євро. Домашній чемпіонат – це завжди особливі емоції для команди, але ми показали, що наш характер, наш дух на дуже високому рівні. Ми точно не будемо боязкими на "Стад де Франс".