ua en ru

Франція - Албанія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Франція - Албанія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Франція - Албанія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Франція - Албанія. Онлайн-трансляція матчу Франція - Албанія почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Господарі Євро після перемоги над Румунією зіграють у вторм турі з Албанією.

15 червня, 22:00
Марсель, "Велодром"
Франція - Албанія 2:0
Гол: Гризманн, 90, Пайє, 90+5
Франція:
Льоріс — Санья, Рамі, Косельні, Евра — Канті, Матуіді — Коман, Пайє, Мартіаль — Жиру
Албанія: Беріша — Хисай, Айєті, Маврай, Аголли — Ліла, Абраши, Кукели, Мемушай, Ленжани — Садику

Французька збірна зуміла досить "малою кров'ю" обіграти в матчі-відкриття Румунію. І хоча перемога була здобута працею, всю міць команди Дешама ми так і не побачили. Зате побачили прекрасний гол Дімітрі Пайє, який може стати справжньою зіркою-відкриттям Євро.

Албанці дуже старалися грати на рівних з командою Швейцарії. Але клас суперника дав своє. Тим не менш, албанці показали, що вміють грати в обороні і втікати в контратаки. У грі з Францією їм буде ще складніше. Але якщо албанським футболістам вдасться уникнути швидкого гола, свій шанс вони отримають.

Передбачити розклад гри дуже просто - рівень суперників дуже різний. Але своє слово може сказати настрій албанців, для яких гра з Францією буде цим матчем року. А французи цілком можуть підійти до гри з аутсайдером в розслабленому сосотоянии, що стане великою помилкою.

Франція - Албанія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Патріс Евра

Захисник збірної Франції Патріс Евра:

"Зараз у збірній Франції панує краща атмосфера за весь час мого перебування в команді. Ми стали менш егоїстичними. Не скажу, що молодь здивувала мене. Моє завдання - піклуватися і допомагати кожному гравцеві".