ua en ru

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу

Збірна України не змогла втримати перевагу, яку вона здобула в першому матчі проти французів. Підопічні Дешама змогли забити у ворота П'ятова три "сухих" голи і здобули для своєї країни участь в Чемпіонаті світу.

Збірна України не змогла втримати перевагу, яку вона здобула в першому матчі проти французів. Підопічні Дешама змогли забити у ворота П'ятова три "сухих" голи і здобули для своєї країни участь в Чемпіонаті світу.

19 листопада, 22:00
Париж, "Стад де Франс"
Франція - Україна, 3:0
Гол:
Сахо, 22, 73, Бензема, 34
Україна: П'ятов, Шевчук, Хачеріді, Ракицький, Мандзюк, Безус, Едмар, Ротань, Коноплянка, Ярмоленко, Зозуля
Франція: Льоріс, Дебюші, Евра, Варан, Сахо, Кабайе, Рібері, Вальбуена, Матьюді, Погба, Бензема

Звучить фінальний свисток. Франція їде на Чемпіонат світу.

90+2 хв. Навіть на примітивний фінальний штурм у нашої команди немає сил. Абсолютно не виходить у наших вийти зі своєї половини поля

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу89 хв. Мандзюк в центрі поля порушив правила проти Вальбуена.

86 хв. Варан небезпечно бив головою після подачі з штрафного, але П'ятов дістав м'яч з кута воріт.

85 хв. Дуже складно українцям забрати м'яч собі. Суперник особливо в атаку не лізе, а більше дорожить м'ячем.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу82 хв. У французів Жиру змінює Бензема.

80 хв. Гравці збірної Франції просто позбавили нас м'яча, чим впевнено вбивають час.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу78 хв. Перша заміна у французів. Замість Дебюші вийшов Санья.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу76 хв. Замість Зозулі виходить Селезньов.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу73 хв. А у відповідь ми пропускаємо... Вальбуена пробив - П'ятов відбив. М'яч підхопив Рібері і віддав вздовж воріт на Сахо, який упевнено переправив м'яч у ворота.

71 хв. Ракицький бив з меж штрафного, але м'яч пішов повз ворота. І мусив переправляти м'яч у ворота Льоріса Зозуля, але Рома не очікував, що в нього буде така можливість.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу69 хв. А Дебюші виніс за поле Коноплянку.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу68 хв. Евра на фланзі грубо зіграв проти Ярмоленка.

66 хв. Якимось чарівним чином виходить грати збірній Франції. Паси, дриблінг, пресинг - все виходить у Рібері і компанії.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу64 хв. Перший хід від Фоменко - Гусєв змінює Безуса.

61 хв. Вже неодноразово наші захисники ловлять в оффсайдну пастку Каріма Бензема.

58 хв. Дуже серйозно виглядає Фоменко. Сьогоднішня збірна України на тлі такої збірної Франції виглядає дуже крихкою і нервовою. Потрібно Михайлу Івановичу щось змінювати у грі своїх підопічних. Тим більше, вони грають в меншості.

54 хв. Вальбуена скидав під удар Кабайе на лінію штрафного, але той пробив над воротами.

51 хв. Рібері вивів Матьюді на ударну позицію, але у того удар не вийшов.

49 хв. Непогано бив Безус після скидки Зозулі. Сильно, але неточно.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу47 хв. Ось так початок! Хачеріді сфолив проти Рібері і отримує другу жовту картку! Ох...

Сподіваємося, що Михайло Фоменко зміг у перерві вплинути на гру української збірної й у другому таймі нас чекає інша картина. Більш приємна для наших очей.

Свисток на перерву

45+2 хв. Ярмоленко бив по воротах після подачі кутового, але захисник зміг грудьми вибити м'яч з лінії воріт!

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу45 хв. Сахо і Хачеріді не змогли нормально поборотися при подачі зі штрафного.

42 хв. Незрозуміло, але навіть самі елементарні передачі в атаці не даються нашим футболістам.

39 хв. Взагалі не клеїться гра в пас у наших хлопців. Дуже складно, коли божевільні французи носяться по полю, як очманілі.

37 хв. Ракицький наносив удар зі штрафного, але влучити у ворота не зміг.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу34 хв. Пропускаємо ми другий гол і Франція вирівнює загальний рахунок. Після того, як Вальбуена спробував пробити з-за штрафної, м'яч пролетів честокол ніг і опинився у Бензема, який спокійно відправив його у ворота.

31 хв. Вальбуена бив з меж штрафного - Пятов дістав м'яч з під поперечини!

30 хв. Бензема відправив у наші ворота другий гол, але його відмінили через офсайд.

29 хв. Безус зміг прорватися у штрафний майданчик суперника з м'ячем, але його поклали на газон. Начебто, і за правилами.

26 хв. Дали Погба пробити практично з лінії штрафного. Повз воріт, але давати бити цьому хлопцеві не можна - у нього страшний удар.

25 хв. Намагаються французи розвинути успіх, але, на наше щастя, подачі і прострілив адресатів не знаходять.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу22 хв. Ну як так? Виходить Франція вперед! Рібері сильно пробив з лінії штрафного, але П'ятов врятував команду. А ось з добиванням Сахо він впоратися не зміг.

19 хв. Три поспіль кутових у виконанні Ротаня ні до чого не привели.

17 хв. Зозуля заробив штрафний в центрі поля, але Ротань не зміг зробити хорошу точну передачу.

14 хв. Трохи зменшили оберти французи. Але нашим поки складно переходити центр поля. А далеко не кожен дальній пас на Зозулю дістається Роману.

10 хв. Поки нагорі ми програємо. Бензема пробив над поперечиною після подачі зі штрафного.

9 хв. Погба пробив неточно головою після подачі кутового.

Франція - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу7 хв. На думку судді, Ротань занадто грубо виконав підкат проти Рібері.

5 хв. Штурмують наші ворота французи з перших хвилин. Головне, щоб такий темп господарі не смоли тримати довго.

3 хв. Вальбуена небезпечно пробивав після прострілу справа. Закручувався м'яч у дальній кут, але Пятов зумів дістати того з-під штанги.

2 хв. Дуже нервово розпочався матч. Поле не в самому кращому стані - Шевчук підсковзнувся в обороні і м'яч дістався Бензема, але нормально розпорядитися ним не зміг.

Прозвучали гімни обох країн. Ми готові підтримувати наших хлопців. Так що, давайте починати!

Доброго вечора, шановні друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію матчу збірних Франції та України.

У п'ятницю на київському "Олімпійському" українська збірна зробила перший крок для того, щоб на шляху до Мундіалю пройти французьку команду. Після першого тайму на табло світилися нулі, а в другому Роман Зозуля відкрив рахунок, а потім заробив пенальті, який реалізував Андрій Ярмоленко.

Не зможуть допомогти своїм командам Олександр Кучер, який отримав вилучення у п'ятничному поєдинку. Артем Федецький через перебір жовтих карток також не вийде на поле паризького стадіону. У французів не зіграє Лоран Косельни - також із-за видалення.

Для збірної України протистояння з Францією - це вже п'ята спроба пробитися на великий турнір через плей-офф. Попередні гри з хорватами, словенцями, німцями й греками завершувалися невдачею.

Ця перемога стала першою вікторією української команди над Францією. До п'ятниці наша команда зустрічалася з французької збірної сім разів. І вдалою історію наших відносин не назвеш. Всього два рази українці не програвали - в 2007 2:2 і в 1999 0:0 роках у відборі до Євро. Решту п'ять матчів українська програла.