ua en ru

Фракція "Самопоміч" не визначилася з виходом з коаліції

Фракція "Самопоміч" не визначилася з виходом з коаліції Фото: Семен Семенченко

Думки депутатів з цього питання розділилися

Депутатська фракція "Самопоміч" поки не прийняла рішення щодо виходу з коаліції у Верховній Раді України. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України від партії "Самопоміч" Семен Семенченко.

"Вночі закінчилося обговорення на фракції "Об'єднання " Самопоміч" можливості подальшого перебування в коаліції. Думки депутатів розділилися. Рішення треба було приймати з урахуванням різних факторів і прорахувати наслідки для країни. З одного боку: тотальна корупція, бездіяльність прокуратури, безкарність корупціонерів і військових злочинців, Мінськ та політичні репресії. З іншого боку - реальна загроза втрати державності і бойові дії, які можуть поновитися в будь-яку хвилину. Розглянули також третій варіант, запропонований Єгором Соболєвим і Левом Подлесецким", - написав Семенченко.

За його словами, обговорення питання виходу фракції "Самопоміч" з коаліції буде продовжено в понеділок, 9 листопада.

Вночі закінчилося обговорення на фракції "Об'єднання Самопоміч" можливості подальшого перебування в коаліції. Думки депу...

Posted by Семен Семенченко on 5 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 4 листопада нардеп від партії Єгор Соболєв в черговий раз заявив, що фракція "Самопоміч" припускає вихід з коаліції у Верховній Раді. Вчора, 5 листопада, політсила провела чергову дискусію про перехід в опозицію.

Відзначимо, 1 вересня коаліцію фракція покинула Радикальної партії Олега Ляшка.