ua en ru

Фракція БЮТБ буде наполягати на ветуванні Податкового кодексу в цілому, - А.Кожемякін

Фракцію БЮТ-Батьківщина (БЮТБ) не влаштовує ветування окремих розділів Податкового кодексу. Про це на брифінгу в Верховній Раді України заявив перший заступник голови фракції БЮТ-Батьківщина Андрій Кожемякін, передає кореспондент РБК-Україна.
Він наголосив, що фракція буде наполягати на вето Податкового кодексу в цілому: "Вето повинно бути на весь Податковий кодекс, тобто накладено в цілому на Податковий кодекс. На сьогоднішній день ще півроку, чи рік цей документ повинен дороблятись, і він повинен бути зроблений професійно для того, щоб не було збудження представників малого і середнього бізнесу", - заявив А.Кожемякін.
При цьому він зазначив, що разом з поправками Президента до Податкового кодексу фракція БЮТ-Батьківщина у четвер наполягатиме на розгляді законопроекту про уникнення подвійного оподаткування у фінансовій діяльності з офшорною зоною Кіпр, а також на проекті закону про податок на багатство. Крім того він зазначив, що вето Президента на Податковий кодекс - це "перемога підприємців".
Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Янукович заявив, що ветував Податковий кодекс.