ua en ru

Форекс: Огляд EUR/USD на 1 квітня 2014 р

Напередодні пара євро/долар на Форексі продемонструвала волатильну динаміку:

Напередодні пара євро/долар на Форексі продемонструвала волатильну динаміку: спочатку невтішна статистика по інфляції єврозони в березні, потім різку наснагу на коментарях члена керуючої ради ЄЦБ Евальда Новотни з приводу непоганого стану європейської економіки. Під завісу дня з коментарями виступила голова ФРС США Джанет Йеллен, яка наполегливо захищала програму стимулювання і всіляко доводила її доцільність, оскільки ринку праці все ще потрібна підтримка, кажуть аналітики ринку Форекс.

Новини ринку Форекс. У вівторок, 1 квітня, євро на Форексі відчуває підтримку після виходу блоку новин з Європи. До 11:30 за київським часом курс європейської валюти на Форексі піднявся до позначки 1,379 дол. США. Учасники торгів в цілому помірно оптимістичні.

Головна новина надійшла з Німеччини, де рівень безробіття в березні знизився до 6,7%, тоді як очікувалося 6,8%. Попереднє значення показника - 6,8%. Крім цього в Німеччині вийшли дані про індекс ділової активності в промисловості. У березні показник склав 53,7 пункту, очікувалося 53,8 пункту. Попереднє значення 53,8 пункту.

Сильна статистика не обмежилася Німеччиною. Так, з'явилася інформація, що індекс ділової активності в промисловості Франції в березні склав 52,1 пункту, очікувалося 51,9 пункту. Попереднє значення - 51,9 пункту, відзначають аналітики ринку Форекс.

Вихід непоганий статистики, а також оптимістичні заяви представника монетарної влади підвищують напругу на Форексі перед квітневим засіданням Європейського центрального банку: не зіб'ють чи оптимісти главу ЄЦБ Маріо Драгі з пантелику? Так чи інакше, "ведмежа" мета на 1,372 дол. США на ринку Форекс залишається актуальною, як би не намагалися покупці витягнути інструмент вгору, вважають аналітики.