ua en ru

Форекс – компанія «Пантеон-Фінанс» пропонує трейдерам «Альтернативу банківським вкладам»

Форекс - акція від компанії « Пантеон-Фінанс» - «Альтернатива банківським вкладам»

Форекс – компанія «Пантеон-Фінанс» пропонує трейдерам «Альтернативу банківським вкладам»

Форекс - акція від компанії « Пантеон-Фінанс» - «Альтернатива банківським вкладам»

До Нового року залишається трохи більше тижня. Здавалося б, святковий настрій має вийти на перший план, але... Але у ці дні в Росії відбуваються дуже неприємні економічні події, що загрожують нормальному проведенню свят багатьох росіян.

Сьогодні, 25 грудня, мова йде в першу чергу про небувале падіння російського рубля, який не по днях, а по годинах ставить нові антирекорди. Відповідно, стрімко зростають ціни. А зарплати залишаються на колишньому рівні. При цьому в найближчій перспективі видобуток нафти в світі не скоротить теперішні обертів, а це значить, що прив'язаний до «чорного золота» російський рубль не зупинить своє падіння.

Проте навіть у таких несприятливих обставин є прекрасні можливості не тільки зберегти свої кошти, але й примножити їх. Якщо, наприклад, скористатися унікальною пропозицією кращого інвестиційного Форекс-брокера світу «Пантеон-Фінанс» «Альтернатива банківським вкладом». Завдяки даній акції ви не тільки зможете гарантовано отримати від 5 до 12% річних за вкладом, але і заробити великі суми за рахунок того, що ваші гроші будуть спрямовані в ексклюзивні продукти форекс-компанії - найприбутковіші ПАММ-рахунки індустрії, а також ексклюзивні ПАММ-фонди.

«Альтернатива банківським вкладом»: фінансове благополуччя на весь рік

«Грудень - місяць, коли вкладники повертають відсотки за своїми банківськими вкладами (або всі вклади в цілому), вирішуючи, відкривати новий депозит на наступний рік чи не варто», - розповідає в інтерв'ю «Біржовому лідеру» Євген Вєчканов, глава відділу по роботі з клієнтами «Пантеон-Фінанс». У нинішньому році в Росії 99% вкладників дотримуються другого варіанту. Це пов'язано з тим, що в кризових умовах, при обвалі національної валюти, посилення санкцій і в цілому просідання всієї економіки країни, банки вже не можуть на 100% гарантувати виплати за депозитами навіть в межах мізерних 8-9%.

А в рублях, звичайно, взагалі ніхто не погоджується вкладати, навіть під підвищені до 17% дивіденди. Це й зрозуміло: при такому падінні рубля ці 17% знеціняться швидше, ніж ви встигнете їх вкласти. Що стосується валютних вкладень, то при девальвації рубля, стрімкому підйомі цін 6-7% в рік «з'їдаються» інфляцією, та ви нічого не заробите на цьому.

Аналогічна ситуація з зашкаленным курсом гривні в Україні та девальвацією рубля в Білорусі, де, як це було зовсім недавно, з'явилися черги за доларами, що призвело до зникнення останніх з більшості обмінників і банків. Більш того, скасовуються торги на валютно-фондовій біржі Білорусі, що ще більше посилює нездорову ситуацію з валютою у країні.

Таким чином, за лічені дні перед Новим роком росіяни, українці, білоруси придбали замість святкового настрою головний біль. Ніхто не може бути впевнений у своєму фінансовому благополуччі, коли відбуваються такі події. При цьому деякі банки взагалі йдуть з депозитарного ринку, що негативно відбивається на репутації залишилися, так як лопається довіру населення до цієї системи.

У цих непростих умовах наша компанія надає спеціальна пропозиція «Альтернатива банківським вкладом». За словами представника «Пантеон-Фінанс», суть програми полягає в тому, що будь-який клієнт форекс - компанії може отримати в якості бонусу додатково 5% або 12% від суми поповнення свого депозиту. Ці кошти ви можете наприкінці півріччя або року вільно вивести і використовувати в особистих цілях.
Крім цього, ви збільшуєте свій дохід від 40% за рік (у середньому 3,5-4% на місяць) за рахунок того, що ваші кошти не просто знаходяться на депозиті, а інвестовані на форекс в наші найкращі продукти - ефективні ПАММ-рахунки, індекси ПАММ-рахунків та унікальні ПАММ-фонди. Останні в принципі дозволять гарантовано отримувати прибуток, так як акумулюють в собі відразу кілька перевірених, надійних ПАММ-рахунків під управлінням форекс трейдерів з величезним досвідом успішної роботи на Форекс. Тому навіть якщо один з рахунків фонду отримає за інвестиційний період збиток, завдяки іншим, що закінчують період в плюсах, інвестор в результаті заробляє непоганий дохід.

Крім іншого, гарантованість збереження вкладених коштів і їх примноження забезпечується самими форекс трейдерами - в торгівлі задіяні особисті кошти, що мотивує керуючих здійснювати виключно прибуткові угоди. А в якості додаткових механізмів захисту інвестор може скористатися послугами страхування інвестицій або виставлення обмежень по збитках.

Аналогічно ви можете заробляти - ефективно, при мізерних ризики, з гарантією збереження вкладених коштів та максимальної безпеки - інвестиції в предмети мистецтва. Ця послуга «Пантеон-Фінанс» єдина на ринку, однак не обмежується лише довгостроковими перспективами отримання прибутків. Унікальність її ще і в тому, що вкладники можуть навіть за день на тій чи іншій картині заробити пристойні доходи.

Як стати учасником «Альтернативи банківським депозитам»?

«Інвестуючи кращі продукти нашої компанії у рамках акції «Альтернатива банківським вкладам», ви отримуєте не тільки безпосередню прибуток, але і додаткові 5 або 12 відсотків доходу від нас, як накопичені за депозитом кошти», - зазначає Євген Вєчканов. Ці відсотки гарантовані вам за рахунок того, що, на відміну від банківських депозитів, Форекс не прив'язаний до тій чи іншій країні, її криз і падінь окремих національних валют.

А кращі інвестиційні інструменти «Пантеон-Фінанс» додатково збільшать дохід з 5 або 12 відсотків, оскільки за весь час роботи їх статистика прибутковості мала тільки висхідний тренд і приносила нашим клієнтам регулярні і високі прибутки.

Щоб стати учасником «Альтернативи банківським вкладам», необхідно поповнити баланс свого рахунку на мінімальну суму від 1 000 доларів. «Тобто ми зробили можливим участь в акції для широкого кола інвесторів форекс, а також тих, хто звик працювати з банківськими депозитами», - пояснює фахівець.

Після цього треба пройти нескладну та швидку процедуру верифікації. Далі, вже в якості верифицированного користувача, для вас буде доступний чекбокс, поставивши відмітку в якому, ви тим самим приймаєте цю пропозицію. І останній етап: на ваш рахунок автоматично зараховуються кошти, розмір яких залежить від того, на який термін ви хочете стати учасником даної програми: півроку (+5%) або рік (+12%).

Звертаю увагу, що пропозиція «Альтернатива банківським вкладам» діє до 1 січня 2015 року. Бонуси отримують тільки ті клієнти, які відкрили новий депозит на балансі свого форекс рахунку і поповнили його на суму не менш 1 000 доларів до кінця місяця. А більш детальні умови участі в цій унікальній програмі містяться у відповідному розділі на сайті «Пантеон-Фінанс».

«Упевнений, що «Альтернатива банківським вкладам» стане прекрасним новорічним подарунком не лише діючим клієнтам «Пантеон-Фінанс», але і всім тим, хто бажає гарантовано зберегти свої кошти в ці непрості дні. Крім того, крім накопичених відсотків, ви заробите суттєві прибутки безпосередньо на інвестуванні в кращі форекс продукти компанії, таким чином забезпечивши собі фінансову стабільність як мінімум на найближчі півроку», - зазначив на закінчення Євген Вєчканов.