ua en ru

Форекс - нафта продовжує дорожчати

Форекс - учасники ринку через різке похолодання роблять ставки на пониження запасів дистилятів, еталонних сортів товарної нафти що виросли в ціні.

Форекс - поки учасники ринку через різке похолодання роблять ставки на подальше зниження запасів дистилятів для комерційних цілей , еталони сортів товарної нафти зросли в ціні.

Brent (марка європейської нафти) експіріруется в лютому і підвищилася у вартості на 2 % за ф'ючерсними контрактами , прагнучи вниз до 107,10 у порівнянні з опором в $ 108/баррель .

Форекс - нафта продовжує дорожчати

На цьому тлі WTI - еталон (марка американської нафти) поступово дійшов до максимальної за цей рік риси в $ 96,00 . При цьому , учасники ринку не були активні і торги по всіх ф'ючерсах в Нью -Йорку скоротилися в кількості на 52 % середнього обсягу , а коливання ціни склали різницю в $ 11,72 .

Запаси дистилятів у США перебувають на рівні нижче середнього на 17 % за період в п'ять років , а Bloomberg ( провайдер фінансової інформації ) в ході опитування з'ясував , що учасники ринку очікують подальшого скорочення , оскільки можливе зниження на п'ятсот тисяч барелів

З листопада першим приростом може стати підйом запасів сирої нафти кількістю в 1,7 барелів. Агентство енергетичної інформації розмістить звіт 23.01.2013г . у зв'язку з днем ​​М.Л.Кінга та економічним вихідним. А ось істотної статистики по світовій макроекономіці для зміни поглядів учасників ринку на даний момент не вийшло і глобальних релізів на цей тиждень не заплановано .

Після призупинення покупок в районі $ 108,00 , продавці активно повертаються на ринок , але Brent утвердився вище 200 - денної середньої скользящей.е утвердився вішеются на ринок.а ринок.я нний ммент НЕ вишло.т кількістю в 1,7 барелів. ия ціни склали різницю в 11,72 .

Але зараз позиції поступово відновлюються і з минулого тижня і досягли нейтральної позначки 50 в порівнянні з попереднім тижнем. Рівні перепроданості і перекупленності виражаються індексом відносної сили після відмітки в 30 дістався до нейтральної цифри 50 . Таким чином Brent подорожчала на 9 %.

Форекс - нафта продовжує дорожчати