ua en ru

Фонд держмайна оголосив конкурс на незалежних членів наглядових рад трьох обленерго

Фонд держмайна оголосив конкурс на незалежних членів наглядових рад трьох обленерго фото: керівник ФДМУ Віталій Трубаров (facebook.com/Віталій Трубаров)

Заявки Фонд приймає до 5 січня

Фонд державного майна України оголосив конкурсний відбір претендентів на зайняття посад чотирьох незалежних членів Наглядових рад до "Хмельницькобленерго", "Харківобленерго" та "Миколаївобленерго". Про це сьогодні, 16 листопада, повідомив керівник ФДМУ Віталій Трубаров.

"Заявки Фонд приймає до 5 січня, конкурси відбудуться в кінці лютого 2018 року. Кожен новообраний незалежний представник Наглядової ради матиме умовний профіль відповідно до поділу дирекцій підприємства за напрямками роботи", - йдеться у повідомленні.

Фонд державного майна України оголосив конкурсний відбір претендентів на зайняття посад чотирьох незалежних членів Нагля...

Опубліковано Віталієм Трубаровим 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 14 листопада Фонд державного майна України запропонував переглянути список об'єктів заборонених до приватизації, або розробити новий закон, до якого включити тільки ті підприємства, які дійсно мають стратегічне значення для держави.

За словами голови ФДМ, Віталія Трубарова, більшість підприємств із списку не мають ніякого стратегічного навантаження.