ua en ru

Фонд Ахметова відновив видачу дитячих гуманітарних наборів на Донбасі

Волонтери ФК "Шахтар" і "Донбас Арени" в середу, 22 жовтня, продовжили видавати на стадіоні гуманітарну допомогу в рамках проекту Ріната Ахметова "Допоможемо дітям". Про це повідомляє інформаційний центр гуманітарної штабу Ріната Ахметова.

Зазначається, що у зв'язку з вибухом, який пошкодив західний вхід на стадіон, пункт роздачі в цілях безпеки тимчасово не працював. "Тепер дитячі набори видають у "Фан шопі" на території "Донбас Арени". За словами волонтерів, за першу половину дня видано вже близько 200 наборів", - повідомили в гуманітарному штабі.

Нагадаємо, допомога в рамках проекту призначена для всіх дітей, які живуть у зоні АТО, у віці до двох років. За інформацією Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, таких дітей у зазначеному регіоні близько 40 тис.

"Для того, щоб отримати дитячі набори, батькам дитини потрібно мати при собі свідоцтво про народження дитини з пропискою в зоні АТО. До складу дитячого набору від гуманітарного штабу входять дитячі суміші та каші, овочеві і фруктові пюре, дитячі соки і підгузники", - нагадали в інформаційному центрі.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова вже доставив на Донбас десять тисяч наборів для дітей. У жовтні та листопаді В рамках Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова буде доставлено ще по 20 тис. наборів, що забезпечить найнеобхіднішим всіх дітей із зони АТО у віці до двох років.