ua en ru

Fitch присвоїло майбутньому випуску облігацій "Укрсоцбанку" на 2 млрд грн рейтинг "B+(EXP)"

Fitch Ratings присвоїло майбутньому випуску пріоритетних незабезпечених облігацій "Укрсоцбанку", номінованих у гривнях, очікуваний довгостроковий рейтинг в національній валюті "B+(EXP)", рейтинг поворотності активів "RR4" та очікуваний національний довгостроковий рейтинг "AAA(ukr)(EXP)". Про це йдеться в повідомленні рейтингового агентства.

Облігації будуть випущені протягом 2013 р. - I кварталу 2014 р. 8-ма серіями (від серії I до серії P) у розмірі 250 млн грн кожна на загальну суму 2 млрд грн. Всі надходження від емісії облігацій будуть використані для фінансування операцій банку з кредитування.

Облігації з серії I за серію L будуть мати фіксовану відсоткову ставку 12% річних і погашення в 2015 р., при цьому опціон пут для власників облігацій не передбачено. Облігації з серії M за серію P з погашенням в 1 половині 2016 р. будуть мати фіксовану ставку 12% річних на перші три періоди процентних платежів з опціоном пут наприкінці третього періоду процентних платежів.

Станом на кінець I кварталу 2013 р. "Укрсоцбанк" був шостим найбільшим банком України за величиною сукупних активів з часткою ринку 3,4%.

Читайте також: "Укрсоцбанк" планує розмістити облігації на 2 млрд грн