ua en ru

Fitch знизив рейтинги Києва, Харкова та Одеської області до рівня ССС

Міжнародне рейтингове агентство Fitch сьогодні, 14 лютого 2014 р. знизило довгострокові рейтинги в іноземній валюті Києва, Харкова та Одеської області з рівня В - до рівня CCC.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch сьогодні, 14 лютого 2014 р. знизило довгострокові рейтинги в іноземній валюті Києва, Харкова та Одеської області з рівня В - до рівня CCC. Про це повідомляє прес-служба агентства.

Крім того, наголошується в звіті, були знижені короткострокові рейтинги даних емітентів - з рівня В до С.

Прогнози по обох рейтингах - "негативні".

Нагадаємо, сьогодні Fitch також знизило довгострокові рейтинги в іноземній валюті 13 українських банків з В - до ССС. Агентством були знижені довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті банків "Укрексімбанк", "Ощадбанк", "Приватбанк", "Промінвестбанк", "Укрсиббанк", "Індустріалбанк", "ПроКредит Банк", "Правекс-банк", "Укрсоцбанк", "Альфа-Банк", "Банк Південний" і Credit Agricole.

Крім того, раніше Fitch знизило довгострокові рейтинги в іноземній валюті 12 українських компаній після зниження довгострокового рейтингу України за зобов'язаннями в іноземній валюті з рівня В - до рівня ССС.