ua en ru

Фіскальна служба проводить обшук у Торгово-промисловій палаті

Фіскальна служба проводить обшук у Торгово-промисловій палаті Фото: Фіскальна служба проводить обшук у Торгово-промисловій палаті

Обшук проводиться за фактом ухилення від сплати податків на загальну суму понад 30 млн гривень

Державна фіскальна служба (ДФС) проводить обшук у Торгово-промисловій палаті за фактом ухилення від сплати податків на загальну суму понад 30 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Слідчими слідчого управління фінансових розслідувань м. Києва розслідується кримінальне провадження відносно службових осіб Торгово-промислової палати за фактом ухилення від сплати податків на загальну суму понад 30 мільйонів гривень.

Неодноразові запити слідчого про надання документів фінансово-господарської діяльності службовими особами Торгово-промислової палати були проігноровані. Ухвала слідчого судді про надання первинних документів також залишена без виконання, відповідні документи підприємством не надано", - йдеться в повідомленні.

Працівниками Фіскальної служби проводиться обшук за адресою знаходження офісного приміщення Торгово-промислової палати.

Нагадаємо, співробітники податкової міліції Харківської області в рамках розслідування кримінальної виробництва ч.3 ст.212 КК України припинили діяльність міжрегіонального конвертаційного центру з оборотом 300 млн гривень.