ua en ru

Фінська Nokia починає в США продаж смартфона Lumia 920

В Америці стартують продажі смартфона, від якого залежить доля одного з найбільших гравців глобального ринку - фінської Nokia. Стільниковий оператор AТ&Т завтра офіційно представить телефон Lumia 920 і, нарешті, розповість, скільки ж він коштуватиме. Про це повідомляє "Росія 24".

Продавати гаджет, швидше за все, почнуть через декілька днів після презентації. Nokia Lumia 920 - новий флагман фінської компанії, який стане одним з перших пристроїв, що працюють на операційній системі Windows Phone 8. Відмітні картки гаджета - яскравий (у прямому розумінні) дизайн, унікальна камера і екран, по щільності пікселів перевершуючий Retina Display від Apple.

На динаміку продажів смартфона із завмиранням серця дивитимуться не тільки менеджери Nokia, але і керівництво Microsoft. У перші ж дні ми почуємо відгуки про нову операційну систему, і від того, як добре вона працюватиме на Lumia 920, залежатимуть продажі наступних пристроїв на Windows Phone 8.

Окрім американських стільникових операторів, продажі смартфона планують запустити італійці і шведи. У Італії Lumia 920 коштуватиме 599 євро.

Читайте також: iРhone 5 - нові недоліки гаджета від Apple