ua en ru

Фінансове обґрунтування будівництва Керченського мосту має бути підготовлено до 1 жовтня, - Мінтранс РФ

Роботи з інженерних вишукувань і розробки техніко-економічного та фінансового обгрунтувань, необхідні для укладення контракту на проектування та будівництво транспортного переходу через Керченську протоку, повинні бути завершені до 1 жовтня 2014 р.

Роботи з інженерних вишукувань і розробки техніко-економічного та фінансового обгрунтувань, необхідні для укладення контракту на проектування та будівництво транспортного переходу через Керченську протоку, повинні бути завершені до 1 жовтня 2014 р. Про це повідомляє прес-служба Мінтрансу Росії за підсумками засідання міжвідомчої робочої групи з реалізації проекту.

До початку червня має бути визначений варіант траси, тип транспортного переходу і орієнтовна вартість будівництва. Витрати на створення транспортного переходу будуть включені в проект бюджету на 2015-2018 рр. При цьому будуть розглянуті різні варіанти залучення приватних інвестицій.

У червні міжвідомчою робочою групою повинен бути визначений варіант траси, тип транспортного переходу і орієнтовна вартість будівництва. Витрати на створення транспортного переходу будуть включені в проект бюджету на 2015-2018 рр. При цьому будуть розглянуті різні варіанти залучення приватних інвестицій.

У повідомленні зазначається, що ВАТ "ТПКП" (дочірня компанія "Автодору") представить варіанти проходження переходу і його тип: мостовий перехід, поєднаний із залізницею, роздільні автодорожній і залізничний мостові переходи, автодорожній і залізничний тунелі.