ua en ru

Фінансування від Porsche Finance Group Ukraine: вигідні умови придбання автомобілів, про які ви мрієте

Фінансування від Porsche Finance Group Ukraine: вигідні умови придбання автомобілів, про які ви мрієте

Український ринок лізингу та кредитування автомобілів двічі отримував серйозні удари: під час кризи 2008 року та після революції 2014 року. Багато компаній були змушені згорнути свої представництва або закритися. Porsche Finance Group Ukraine встояла, незважаючи на загальне падіння продажів автомобілів, оскільки завжди може розраховувати на підтримку материнської компанії. Група представлена в Україні трьома компаніями - ТОВ "Порше Лізинг Україна", ТОВ "Порше Мобіліті" та ТОВ "Порше Страхове Агентство". Австрійський Порше Банк, у свою чергу, входить до "Порше Холдингу" (концерн Volkswagen). Те, що холдинг, має представництва в двадцяти країнах світу, виявляє інтерес до України, свідчить про перспективність українського ринку.

Умови кредитування від "Порше Мобіліті"

"Порше Мобіліті" надає кредити на покупку автомобілів марок Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для фізичних, так і юридичних осіб. При цьому, клієнти компанії можуть користуватися одними з найвигідніших умов на ринку автокредитування.

  1. Річна відсоткова ставка за кредитом становить – 18,99% у гривні. Її розмір переглядається щокварталу*.
  2. Авансовий платіж від 15% в залежності від вартості автомобіля. Для автомобілів вартістю до 60 тис. доларів платіж становить від 15%, для автомобілів вартістю від 60 до 80 тис. доларів – від 20%, і для автомобілів вартістю понад 80 тис. доларів – від 25%.
  3. Тривалість фінансування за кредитами від "Порше Мобіліті" становить до 5 років, що робить умови кредитування для клієнтів максимально гнучкими.
  4. Відсутність прихованих платежів. Єдиним додатковим платежем є одноразовий адміністративний внесок у розмірі 2,5% від суми кредиту.
  5. Проста і швидка процедура отримання кредиту – рішення приймається за 1-3 дні.

Переваги кредитів від "Порше Мобіліті"

  • Все з одних рук: Ви спілкуєтеся тільки з офіційним дилером Volkswagen, Audi, SEAT або Porsche
  • Клієнт може заощадити до 7% коштів на початкові витрати з обслуговування кредиту за рахунок можливості не сплачувати одразу всю суму КАСКО за рік, а щомісяця платити.
  • Дострокове погашення кредиту без обмежень та додаткових витрат.
  • Ми працюємо для всіх: як для фізичних, так і юридичних осіб
  • Вигідні умови фінансування
  • Швидко: всі документи Ви подаєте Вашу продавцю і рішення про фінансування приймається від 1-го до 3-х днів
  • Просто кошти за автомобіль перераховуються безпосередньо дилера

Ніяких додаткових щомісячних комісій

4 простих кроки для оформлення кредиту від "Порше Мобіліті"

  1. Відвідайте салон офіційного дилера автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT або Porsche.
  2. Виберіть модель автомобіля: Volkswagen, Audi, SEAT або Porsche, яку ви бажаєте придбати в кредит.
  3. Заповніть заявку на оформлення кредиту, зберіть необхідні документи та надати їх продавцю у автосалоні офіційного дилера Volkswagen, Audi, SEAT або Porsche. Ви можете відразу отримати консультацію у продавця і ознайомитися з умовами кредитного договору.
  4. протягом 1-3 робочих днів "Порше Мобіліті" ухвалить рішення про надання кредиту. У разі, якщо рішення позитивне, компанія направляє клієнту підписаний кредитний договір, а також рахунок для оплати авансового платежу.

Переваги лізингових послуг від "Порше Лізинг Україна"

Крім традиційного кредитування, PFG Ukraine також надає послуги фінансового і оперативного лізингу компанією "Порше Лізинг Україна". Послуга лізингу передбачає купівлю транспортного засобу компанією з наступною його передачею в платне користування юридичній або фізичній особі. Основними перевагами лізингових програм від "Порше Лізинг Україна" є:

  • Плаваюча процентна ставка за лізинговим договором з "Порше Лізинг Україна" становить 10,5% з прив'язкою до долара (виплати здійснюються в гривні за комерційним курсом) або 18,99% у гривні (розраховується на основі ставки UIRD 3M**).
  • Перший внесок – від 15% (в залежності від вартості транспортного засобу).
  • Тривалість фінансування – до 60 місяців (5 років).
  • Лізинг від "Порше Лізинг Україна" доступний як для фізичних, так і юридичних осіб.
  • Рішення про надання лізингового фінансування приймається за 1-3 дні.
  • Одноразовий адміністративний збір у розмірі 1,5% від вартості автомобіля для фінансового лізингу.

Для отримання консультації про умови фінансування скористайтеся формою зворотного зв'язку.

*Ставка переглядається щоквартально у разі, якщо UIRD ЗМ змінюється більше, ніж на 1 процентний пункт.

**UIRD ЗМ (Ukrainian Index of Retail Deposits Rates) – тримісячна ставка українського індексу ставок за депозитами фізосіб.

Про Porsche Finance Group Ukraine:

Porsche Finance Group Ukraine надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, надає послуги по управлінню автопарком. Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями ТОВ "Порше Лізинг Україна", ТОВ "Порше Мобіліті" та ТОВ "Порше Страхове Агентство". Вони є власністю австрійського "Порше Банку", який відноситься до "Порше Холдингу" (концерн Volkswagen). "Порше Холдинг" – найбільше приватне торгове підприємство в Австрії і одна з найуспішніших автомобільних компаній Європи. Воно має представництва в 21 країні по всій Європі, а також в Колумбії, Чилі, Китаї, Малайзії, Сінгапурі та Брунеї.