ua en ru

Поліція задокументувала протиправну діяльність 35 футбольних клубів

Поліція задокументувала протиправну діяльність 35 футбольних клубів Ілюстративне фото (pxhere.com)

Правоохоронці провели 40 обшуків на території 10 областей

Національна поліція провела масштабну спецоперацію по справі про футбольну корупцію. Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ (МВС) Арсен Аваков під час брифінгу.

Повідомляється, що поліцейська спецоперація, спрямована на виявлення осіб, причетних до організації "договірних" футбольних матчів тривала більше одного року.

Так, правоохоронцями задокументовано протиправну діяльність п'яти злочинних груп і 35 футбольних клубів. Сьогодні в рамках цієї справи Департаментом захисту економіки, Головним слідчим управлінням Національної поліції і ГПУ проведено 40 обшуків на території 10 областей.

Нацполіція провела масштабну спецоперацію у справі про футбольну корупцію

Арсен Аваков: Нацполіція провела масштабну спецоперацію у справі про футбольну корупцію Поліцейська спецоперація, спрямована на виявлення осіб, причетних до організації «замовних» футбольних матчів тривала більше одного року. Задокументовано протиправну діяльність 5-х злочинних груп та 35 футбольних клубів. Сьогодні у межах цієї справи Департаментом захисту економіки, Головним слідчим управління Нацполіції та ГПУ проведено 40 обшуків на території 10 областей. Троян Вадим Національна поліція України Сергій В.князєв Департамент захисту Національної економіки поліції України #новини #МВС #поліція

Опубліковано МВС України 22 травня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в Україні сьогодні, 22 травня 2018 року, проходять масові обшуки у організаторів договірних футбольних матчів.