ua en ru

Фільм "Бобот і Енергія Всесвіту": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Бобот і Енергія Всесвіту": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Бобот і Енергія Всесвіту" (YouTube/Super Ufd)

Офіційний трейлер українського пригодницького фільму "Бобот і Енергія Всесвіту"

30 серпня в кінотеатрах починається показ українського фантрастіческого фільму "Бобот і Енергія Всесвіту". Дивитися онлайн трейлер картини можна у нас на Styler.

"Бобот і Енергія Всесвіту": трейлер онлайн

Режисером пригодницької картини про підлітка, який повинен врятувати світ, виступив Максим Ксьонда.

Офіційний трейлер фільму "Бобот і Енергія Всесвіту" (YouTube / Super Ufd)

Сюжет картини народився у її творців ще в 2010 році. Тоді ідея з трансформаторною будкою, що відправилася подорожувати, лягла в основу кліпу "Новина" української групи ТНМК. Після позитивних оцінок глядачів, було вирішено розпочати роботу над створенням повнометражного фільму. Сценарій написав Іван Тимшин, продюсером виступив Олексій Москаленко, а саунд-продюсером став Олег Михайлюта "Фагот".

Головна роль у фільмі "Бобот і Енергія Всесвіту" стала дебютною для Віктроа Григор'єва. У картині також знімалися Тарас Шевченко, Володимир Ращук, Арсен Шавлюк.

Сюжет фільму "Бобот і Енергія Всесвіту"

Фантастична історія розповідає про хлопчика Вадика і його незвичайного друга Бобота - інопланетянина в образі трансформаторної будки. Загадковий прибулець контактує з землянами за допомогою смартфонів і зачарованого ворона.

Події фільму відбуваються в той час, коли вся Земля знаходиться на межі загибелі. У будь-який момент на планеті може пропасти електрика. Героям фільму доведеться подолати нелегкі випробування і спробувати запобігти глобальній катастрофі, яка тягне за собою трагічні наслідки для всього людства.