ua en ru

На Філіппінах в ході чергового антинаркотичного рейду було вбито 13 осіб

На Філіппінах в ході чергового антинаркотичного рейду було вбито 13 осіб Фото: Філіппіни (pixabay)

Всього за три дні було вбито щонайменше 80 осіб

На Філіппінах в Манілі в ніч на четвер, 17 серпня, в результаті чергового наркотичного рейду поліції були ліквідовані щонайменше 13 людей. Про це повідомляє Reuters.

Зазначено, що на цьому тижні 67 осіб було вбито і понад 200 заарештовані в Манілі і провінціях, прилеглих до столиці Філіппін.

У четвер ввечері група журналістів Reuters вирушила в п'ять громад в Манілі, де четверо чоловіків загинули в ході зіткнення з поліцією. Проте співробітники поліції не дали можливості журналістам наблизитися до місця події в північно-західному районі Калоокана.

Незважаючи на це, журналістам вдалося побачити як з лабіринту вузьких провулків вивозять три мішки з тілами вбитих. В іншому місці в Калоокане вони побачили, як труп чоловіка впав на залізну огорожу задній частині терміналу міні-автобуса.

Ще один чоловік був убитий біля поштового відділення в Манілі, четверо померли в лікарнях у північній частині Малабона, а ще один помер на місці біля колишньої сміттєзвалища в районі Кесон-Сіті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у філіппінській столиці Маніла у ніч на 16 серпня у ході антинаркотичного рейду були ліквідовані 25 злочинців.