ua en ru

Філатов: СБУ затримала Корбана

Філатов: СБУ затримала Корбана Фото: Геннадій Корбан

В СБУ кажуть, що проводять масштабну спецоперацію в Дніпропетровську

Служба безпеки України (СБУ) затримала представника партії УКРОП Геннадія Корбана. Про це у своєму Facebook повідомив його соратник, народний депутат Борис Філатов.

Крім того, він повідомив, що обшуки проходять у інших членів партії УКРОП та їх партнерів. Імена та причини Філатов не вказав.

"У членів партії масові обшуки. По офісах, партнерам. Корбана затримало СБУ і увезло в невідомому напрямку", - написав Філатов.

У членов партии массовые обыска.По офисам, партнерам.Корбана задержало СБУ и увезлотв неизвестном направлении

Posted by Borys Filatov on 30 октября 2015 г.


Речник СБУ Олена Гітлянська в коментарі кореспонденту РБК-Україна не спростувала цієї інформації, але і не підтвердила її. За її словами, СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України (ГПУ) проводить широкомасштабну спецоперацію в Дніпропетровську і всі деталі будуть повідомлені найближчим часом.

"Служба безпеки спільно з Генеральною прокуратурою проводить в Дніпропетровську широкомасштабну спецоперацію. І всі деталі ми повідомимо буквально за декілька годин, можливо навіть на спеціальному брифінгу", - сказала вона.

За інформацією джерел РБК-Україна в СБУ, Геннадій Корбан був вивезений вертольотом в Чернігів.

Нагадаємо, Геннадій Корбан брав участь у виборах мера Києва, які відбулися 25 жовтня 2015 р. За результатами голосування він набрав 2,61% (22 тис. 737) голосів і посів 10 місце.