ua en ru

Фігурантам бахчисарайської справи "Хізб ут-Тахрір" подовжили термін арешту до 11 травня

Фігурантам бахчисарайської справи "Хізб ут-Тахрір" подовжили термін арешту до 11 травня Фото: фігурантам бахчисарайської "справи Хізб ут-Тахрір" подовжили термін арешту

Заарештованим 12 травня 2016 року кримським татарам інкримінують участь у діяльності терористичної організації

Фігурантам бахчисарайської справи "Хізб ут-Тахрір" Енверу Мамутову, Ремзі Меметову, Зеврі Абсеітову і Рустему Абільтарову сьогодні, 9 квітня, подовжили термін арешту до 11 травня 2017 року. Про це повідомляється на Facebook сторінці Меджлісу кримськотатарського народу.

Сьогодні, 9 квітня, фігурантам бахчисарайського «справи Хізб ут-Тахрір» продовжили термін арешту до 11 травня. Нагадаємо, Енвер Мам...

Опубліковано Qırımtatar Milliy Meclisi 9 квітня 2017 р.

Зазначимо, що заарештованим 12 травня 2016 року кримським татарам інкримінують ч. 1 і 2 ст. 205.5 КК РФ (організація та участь у діяльності терористичної організації).

Нагадаємо, 4 квітня повідомлялося, що один з фігурантів у справі "Хізб ут-Тахрір" кримський татарин Руслан Зейтуллаєв оголосив безстрокове голодування. Про це повідомив кримський адвокат Еміль Курбедінов у Facebook.

"Руслан Зейтуллаєв оголосив безстрокове голодування", - написав Курбедінов.

Також журналіст Антон Наумлюк у своєму Facebook опублікував заяву Зейтуллаєва, в якій перераховані вимоги кримського татарина.