ua en ru

ФІФА може знову заборонити "Барселоні" купувати футболістів

ФІФА може знову заборонити "Барселоні" купувати футболістів Фото: Антуан Грізманн (atleticodemadrid.com)

Клубу також загрожує штраф у справі Грізманна

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) може покарати каталонську "Барселону" забороною на підписання нових гравців за переговори з нападником "Атлетіко" Антуаном Грізманном щодо його можливого переходу. Про це повідомляє AS.

Мадридська сторона поскаржилася в ФІФА на каталонський клуб за те, що той нібито обговорює трансфер французького футболіста в обхід самого клубу.

Зазначається, що спочатку скарга мадридців буде розглянута Комітетом по статусу гравця ФІФА, після цього справа може потрапити до Дисциплінарного комітету організації. Якщо федерація знайде порушення з боку "синьо-гранатових", то клубу загрожує як грошовий штраф, так і заборона на здійснення трансферів.

У свою чергу, каталонський клуб спростував чутки про переговори з Грізманном.

"Барселона" не вела переговорів з будь-яким футболістом, тому ми розуміємо, що ніякого порушення з нашого боку не було", - цитує представника каталонського клубу Marca.

Раніше ФІФА вже забороняла "Барселоні" заявляти придбаних футболістів на сезон через махінації при підписанні молодих футболістів.

Нагадаємо, керівництво англійського "Лестер Сіті" буде підтримувати півзахисника Адріена Сілву, незважаючи на заборону ФІФА про трансфер.