ua en ru

"Фідобанк" оновив наглядову раду

"Фідобанк" оновив наглядову раду Фото: "Фідобанк" змінив наглядову раду

Новим головою наглядової ради стала Ірина Мар'янко

ПУАТ "Фідобанк" оновив склад наглядової ради. Рішення обумовлено вимогами Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про банки і банківську діяльність" щодо визначення особливостей корпоративного управління в банках". Про це повідомила прес-служба банку.

За даними прес-служби,банк приводить таким чином свою діяльність у відповідність з новими вимогами законодавства. Так, рішенням на загальних зборах акціонерів, спостережна рада банку обрано трьох нових членів - Ірину Мар'янко, Дениса Міхова і Олександра Соболєва. Головою спостережної ради стала Іріан Мар'янко.

На момент обрання членами наглядової ради Ірина Мар'янко, Денис Міхов і Олександр Соболєв займали посади заступників голови правління, членів правління банку.

Одночасно припинені повноваження як члена наглядової ради Кирила Одегова.

За даними НБУ на 1 січня 2015 р., "Фідобанк" входить у другу групу банків за розмірами активів (група - "Великі банки").

Нагадаємо, раніше "Фідобанк" повідомляв про те, що на позачергових загальних зборах акціонерів прийняв рішення про збільшення статутного капіталу шляхом приватного розміщення акцій на суму 291,645 млн грн.