ua en ru

ФДМУ заявив, що готовий судитися з "Мантара Холдинг" про визнання недійсними результатів конкурсу з продажу "Луганськтепловоза"

Фонд державного майна України отримав поштою позовну заяву «Мантара Холдинг Лімітед» до ФДМУ про визнання недійсними результатів конкурсу з продажу ВАТ "ХК" Луганськтепловоз". Про це повідомив сьогодні журналістам голова ФДМУ Олександр Рябченко, повідомляє прес-служба відомства.

Він додав, що позов подано до Господарського суду м. Києва. Крім ФДМУ, відповідачем у справі визначено ЗАТ "Керуюча компанія "Брянський машзавод", треті особи - «Луганськтепловоз» та Сумське НВО ім. Фрунзе.

Як зазначив О.Рябченко, «Мантара» просить визнати недійсними відразу кілька рішень ФДМУ у конкурсі з продажу Луганськтепловозу, аж до договору купівлі-продажу пакета акцій цього підприємства, укладеного 22 червня 2010 р.

Нагадаємо, Фонд державного майна змушений був не допустити третю компанію, яка подала заявку на участь у конкурсі з продажу ВАТ "ХК "Луганськтепловоз"- "Мантара холдинг" (Кіпр). Ця компанія не надала двох важливих документів, які були передбачені чинним законодавством.