ua en ru

ФДМУ вимушено припиняє продаж акцій "Президент-Готелю"

ФДМУ вимушено припиняє продаж акцій "Президент-Готелю" Фото: Фонд державного майна України

Нову дату проведення аукціону фонд оголосить після розгляду відповідної апеляційної скарги Окружним адміністративним судом міста Києва

Фонд державного майна України (ФДМУ) припиняє продаж державного пакета акцій ПрАТ "Президент-Готель". Відповідний наказ про припинення аукціону, запланованого на 29 грудня 2015 року підписав голова ФДМУ Ігор Білоус 24 грудня 2015 року. Про це повідомляє прес-служба фонду.

25 грудня згідно з регламентом був останній день подання заявок на участь в аукціоні. Фонд повідомляє, що станом на 25 грудня жодної заявки не було подано.

Аукціон був зупинений у відповідності з постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 24 листопада 2015 року №826/25641/15, яким ФДМУ було заборонено проводити приватизацію даного об'єкта.

За словами Ігоря Білоуса, фонд подав апеляційну скаргу, розгляд якої було вже двічі перенесено судом, і в останній раз на 28 грудня - на дату, після закінчення терміну, відведеного на подання заявок. Враховуючи позицію суду та передбачені законодавством строки проведення та організації продажу, ФДМУ зупинив аукціон.

Після винесення судом рішення ФДМУ пояснив нову дату проведення аукціону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ФДМУ пояснював зупинку приватизації великих об'єктів у 2015 старим законодавством.