ua en ru

ФДМУ за півроку отримав від оренди держмайна 555,2 млн грн

ФДМУ за півроку отримав від оренди держмайна 555,2 млн грн Фото: голова ФДМУ Ігор Білоус

За 6 місяців ФДМУ вже перевиконав річний план

Фонд державного майна України (ФДМУ) за перші 6 місяців 2015 р. отримав від оренди держмайна 555,2 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду держмайна.

"Фонд державного майна достроково виконав річний план з надходження коштів від оренди. За оперативними даними, за неповні 6 місяців 2015 р. (фонд, - ред.) забезпечив надходження до Державного бюджету від оренди державного майна 555,2 млн. грн. Це 102% виконання річного плану по надходженню коштів від оренди, встановленого Державним бюджетом на 2015 р", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Кабмін розпорядився приватизувати Сєвєродонецьку ТЕЦ і Криворізьку ТЦ.

Також раніше повідомлялося, що Фонд державного майна України (ФДМУ) хоче підвищити вартість державних компаній перед приватизацією.

"Всі акціонери працюють на одну мету - збільшити вартість своїх активів. Ми теж ставимо собі за мету в плані корпоративного управління, щоб поки ми керованих компаніями, вони стали більш привабливими, їх вартість підвищилася, і це допомогло нам вирішити те завдання, яке перед нами коштувати", - заявив заступник голови ФДМУ Юрій Нікітін.