ua en ru

ФДМ виставив на продаж оздоровчий комплекс НБУ в Яремче

ФДМ виставив на продаж оздоровчий комплекс НБУ в Яремче Фото: Віталій Трубаров, в. о. голови Фонду державного майна України (facebook.com/Виталий Трубаров)

ФДМ почав приватизацію непрофільних активів Нацбанку

Фонд державного майна (ФДМ) почав приватизацію гірничого оздоровчого комплексу "Прикарпаття" в Яремче. Про це повідомив керівник Фонду Віталій Трубаров в Facebook.

Згідно з повідомленням Трубарова, початкова вартість даного комплексу складе 51,9 млн гривень. Сам об'єкт приватизації належить до непрофільних активів Нацбанку.

"Фонд державного майна почав приватизацію непрофільних активів Національного банку України", — розповів він.

Згідно з умовами угоди інвестор протягом одного року повинен завершити будівництво і ввести комплекс в експлуатацію.

"Крім сплачених коштів, інвестор протягом одного року повинен завершити будівництво і ввести комплекс в експлуатацію, дотримуватися вимог екологічної безпеки та використовувати земельну ділянку у відповідності з цільовим призначенням", — підкреслив керівник ФДМ.

Він також додав, що кінцевий термін прийняття заявок на участь в аукціоні 12 березня.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, керівник місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Рон Ван Роден заявив про необхідність початку приватизації держпідприємств для залучення інвестицій в українську економіку та боротьби з корупцією в ході зустрічі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм в Києві