ua en ru

ФДМ виставив на продаж понад 200 об'єктів малої приватизації

ФДМ виставив на продаж понад 200 об'єктів малої приватизації Фото: Віталій Трубаров (РБК-Україна)

На вересень заплановано майже 200 аукціонів з продажу держмайна

Фонд державного майна (ФДМ) за місяць виставив на продаж 210 об'єктів малої приватизації. Про це у Facebook повідомив керівник ФДМ Віталій Трубаров.

За словами Трубарова, на сьогодні на продаж виставлено 210 об'єктів з початковою вартістю понад 113 млн гривень. Найбільше об'єктів виставлено у Вінницькій, Полтавській, Львівській областях. Однак, найдорожчі лоти - у промисловій Запорізькій області.

"З дня оголошення про продаж до першого аукціону у потенційного покупця є 30-35 днів на подачу документів, сплату гарантійного внеску, ознайомлення з об'єктом продажу, його технічним станом або фінансовою звітністю. На вересень заплановано майже 200 аукціонів", - додав Трубаров.

ФДМ виставив на продаж понад 200 об'єктів малої приватизаціїФДМ виставив на продаж понад 200 об'єктів малої приватизації

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що мала приватизація стартувала через систему ProZorro.

В кінці липня в Кабінеті міністрів України назвали радників для перших трьох об'єктів великої приватизації. Зокрема, Одеський припортовий завод до приватизації буде готувати Pericles Global Advisory, "Президент Готель" і "Індар" - "Конкорд Консалтинг".