ua en ru

У ФДМ розповіли про подальшу долю київського "Президент-Готелю"

У ФДМ розповіли про подальшу долю київського "Президент-Готелю" Фото: Трубаров розповів про долю столичного "Президент-Готелю" (facebook.com)

Також стала відома ціна ще одного з об'єктів приватизації

Фонд держмайна має намір знову виставити на торги держпакет акцій "Президент-Готелю" в Києві. Про це повідомив глава фонду Віталій Трубаров на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, зараз фонд очікує від Кабінету міністрів постанови про зміну групи для "Президент-Готелю", щоб почати приватизацію даного об'єкта.

Крім того, на продаж будуть виставлені 50% акцій ПРАТ "Укрнафтопродукт". Зараз проводиться оцінка, яка визначить початкову вартість.

Віталій Трубаров також повідомив, що на Українській міжбанківській валютній біржі відбуваються торги пакетом акцій Тернопільського радіозаводу "Оріон". Вартість об'єкта 95,5 млн гривень.

Фонд державного майна також передав уряду проект розпорядження про відбір радників для приватизації контрольних пакетів акцій енергокомпаній - "Тернопільобленерго", "Запоріжжяобленерго", "Харківобленерго", "Хмельницькобленерго", "Миколаївобленерго".

На каналі АTR говоримо про необхідність прийняття нового закону про приватизацію та про'об'єкти, які Фонд готує до продажу.

Опубліковано Віталієм Трубаровим 31 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Фонді держмайна назвали вартість Запорізького алюмінієвого комбінату.