ua en ru

Завдяки запуску Єдиної бази звітів про оцінку доходи держбюджету збільшилися в 12 разів за місяць, - ФДМ

Завдяки запуску Єдиної бази звітів про оцінку доходи держбюджету збільшилися в 12 разів за місяць, - ФДМ Фото: Віталій Трубаров (РБК-Україна)

Трубаров повідомив, що кожен день роботи системи забезпечує надходження до держбюджету на суму понад 10 млн гривень

За місяць роботи Єдиної бази звітів про оцінку з модулем електронного визначення оціночної вартості обсяг податкових надходжень склав майже 465 млн гривень. Про це у Facebook повідомив керівник Фонду державного майна (ФДМ) Віталій Трубаров, повідомляє прес-служба відомства.

За даними ФДМ, майже за місяць (станом на 09:30 16 серпня 2018 року) роботи Єдиної бази звітів про оцінку, створеної виключно за кошти державного бюджету, обсяг надходжень до бюджету орієнтовно становить 463,75 млн гривень, з яких прямих податків у вигляді сплати пенсійного страхування - 61,8 млн гривень і військового збору - 92,75 млн гривень, а також сплати податку на доходи фізичних осіб - 309,16 млн гривень.

Як повідомляється, кожен день роботи системи забезпечує надходження до державного бюджету на суму понад 10 млн гривень. Також наголошується, що в порівнянні з відповідним періодом 2017 року відбулося збільшення надходжень у державний бюджет майже в 12 разів.

Крім того, повідомляється, що ФДМ станом на 16 серпня запропонував до продажу на електронних майданчиках систем ProZorro і "ProZorro.Продажі" 174 об'єктів малої приватизації на загальну суму близько 85 млн гривень.

Завдяки запуску Єдиної бази звітів про оцінку доходи держбюджету збільшилися в 12 разів за місяць, - ФДМ

Фото: facebook.com/people/Віталій-Трубаров

Раніше у Фонді держмайна повідомляли, що ціни авторизованих електронних майданчиків у сфері оцінки є аналогом цін ProZorro.