ua en ru

ФФУ заборонила проводити матч "Полтава" - "Шахтар" на стадіоні "Локомотив"

ФФУ заборонила проводити матч "Полтава" - "Шахтар" на стадіоні "Локомотив" Фото: стадіон "Локомотив"

Полтавський футбольний клуб зобов'язали провести матч на іншій арені

Федерації футболу України (ФФУ) заборонила проведення матчу розіграшу 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар" на стадіоні "Локомотив". Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Відповідні рішення було прийнято на засіданні Комітету ФФУ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань та дирекції української Прем'єр-ліги враховуючи стан інфраструктури стадіону.

Крім того, полтавський футбольний клуб зобов'язали провести матч 1/4 фіналу Кубка України на стадіоні "Ворскла" ім. Бутовського або на іншому стадіоні, який відповідає вимогам Регламенту змагань УПЛ і Положення про Кубку України на сезон 2016/2017.

У "Полтави" залишається менше доби, щоб домовитися про проведення поєдинку на іншому стадіоні. Гра "Полтава" - "Шахтар" запланована на 5 квітня.

Зазначимо, в листопаді минулого року чвертьфінальна зустріч з "Шахтарем" не відбувся через неготовність стадіону "Локомотив". Трав'яний покрив, який не мав підігріву, тоді не витримав перших морозів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перенесений матч 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар" можуть скасувати через стан газону на стадіоні "Локомотив".