ua en ru

ФФУ просить фанатів дотримуватися гідної поведінки на матчах збірної України в Одесі та Харкові

ФФУ просить фанатів дотримуватися гідної поведінки на матчах збірної України в Одесі та Харкові Фото: стадіон "Металіст" у Харкові

Проявам дискримінації, зокрема расистського характеру - не місце на українських стадіонах

Федерація футболу України (ФФУ) просить фанатів дотримуватися гідної поведінки на матчах збірної України в Одесі та Харкові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ФФУ.

"УЄФА пишається тим, що об’єднує 54 національні асоціації, а новообраний президент організації демонструє, що Україна займає почесне місце в європейській футбольній спільноті, обравши нашу країну серед перших для свого візиту", - йдеться у повідомленні.

"Проявам дискримінації, зокрема расистського характеру - не місце на наших стадіонах. Так само, як і використанню піротехнічних засобів, заборонених банерів, гасел, тощо. Наша країна славиться своєю гостинністю...Саме тому надзвичайно важливо зберегти право приймати великий футбол у своєму місті, демонструючи поведінку, гідну справжнього вболівальника", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив про можливі провокації на футбольному матчі у Харкові 15 листопада.