ua en ru

Фейгін сподівається зустрітися з підзахисним Сущенко до кінця тижня

Фейгін сподівається зустрітися з підзахисним Сущенко до кінця тижня Фото: Марк Фейгін

Фейгін повідомив про намір подати скаргу на арешт Сущенко

Адвокат Марк Фейгін розраховує зустрітися з підзахисним українським журналістом Романом Сущенко, який був затриманий у Росії, до кінця тижня. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Я розраховую до кінця тижня з ним зустрітися. Там з одного боку, питання процесуальний, щоб мене здійснило слідство, щоб не чинила перешкод, а з іншого боку - суто технічний, там черга з адвокатів. Але я намагаюся вирішити це питання, і якщо не сьогодні, то завтра, думаю з упевненістю, що потраплю до нього", - сказав Фейгін.

Він також додав, що про лінії захисту поки говорити передчасно і можливо буде будувати захист тільки після зустрічі з Сущенко.

"Поки що про це зарано говорити. Тому що напевно все буде залежати від того, що сталося, чому його "взяли". Поки ФСБ не оприлюднила ніяких доказів того, що він дійсно є шпигуном. Я, наприклад, бачив відеозапис, де він просто сидить у суді в наручниках. Ну це ж не доказ", - заявив Фейгін.

Крім того, Фейгін повідомив про намір подати скаргу на арешт Сущенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков назвав затримання українського журналіста Романа Сущенко в Москві "звичайною роботою спеціальних служб".