ua en ru

Феєнорд - Шахтар 1-2: відео голів та огляд матчу

Феєнорд - Шахтар 1-2: відео голів та огляд матчу Фото: Феєнорд - Шахтар (uefa.com)

"Гірники" закріпилося на другій позиції в групі F Ліги чемпіонів

У третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" здолав на виїзді роттердамський "Фейеноорд" з рахунком 2: 1 і закріпився на другій позиції в квартеті F. На швидкий гол Стевена Бергхейса гірники відповіли двома точними ударами Бернарда.

З перших хвилин господарі, яких підганяли потужною підтримкою заповненого стадіону, почали пресингувати оборону "Шахтаря" і вже в дебюті створили два небезпечних моменти, а на 8 хвилині відкрили рахунок. Але в потрібний момент "гірники" почали прискорювати комбінації і зрівняли рахунок.

У другому таймі "Шахтар" став ще впевненіше і зумів відзначитися у воротах суперника ще раз - 2:1. Цей результат дозволяє "гірникам" продовжити боротьбу за вихід з групи.

altaltaltaltaltaltaltalt

Головний тренер "Феєнорда" Джованні ван Бронкхорста: "Сподіваємося на позитивний результат в наступному поєдинку. Звичайно, буде дуже складно, адже після трьох матчів у нас нуль очок. У нас були шанси, проте ми не змогли їх використати. На жаль, при рахунку 1:0 пропустили у відповідь. Зазначу високу якість футболістів "Шахтаря". І після видалення у нас теж були нереалізовані моменти".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Матч вийшов дуже важким."Феєнорд" дуже добре почав, створив відмінний момент вже на першій хвилині, а потім забив свій гол. Але ми гідно на це відреагували. Захопили контроль над грою і забили двічі. потім створювали непогані моменти на контратаках, але після видалення Ракицького проблем у нас додалося. В результаті хлопці вистояли".

Свій наступний матч Ліги чемпіонів "помаранчево-чорні" проведуть 1 листопада в Харкові, де знову зустрінуться з роттердамським клубом.

Турнірна ситуація в групі F після трьох турів: "Манчестер Сіті" 9 очок, "Шахтар" - 6, "Наполі" - 3, "Феєнорд" - 0.

Нагадаємо, воротар донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов більше всіх у перших двох турах групового етапу Ліги чемпіонів відбив небезпечних ударів, які могли привести до голу.