ua en ru

"Фенербахче" уникнув технічної поразки за безлади на грі з "Бешикташем"

"Фенербахче" уникнув технічної поразки за безлади на грі з "Бешикташем" Фото: футболісти "Фенербахче" (twitter.com/Fenerbahce)

Федерація футболу Туреччини винесла рішення по матчу

Турецька федерація футболу покарала "Фенербахче" трьома матчами без глядачів і оштрафувала на 200 тисяч євро за підсумками матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка Туреччини з "Бешикташем". Про це повідомляється на офіційному сайті організації.

Матч, який проходив 20 квітня, був перерваний на 57 хвилині за рахунку 0:0 після розпочатої бійки між фанатами "Фенербахче" і гравцями "Бешикташа", що перебували на лаві запасних. Вболівальники "Фенербахче" кидали різні предмети, один з яких потрапив в голову головного тренера "Бешикташа" Шенола Гюнешу.

В результаті 65-річний фахівець отримав розсічення голови і був госпіталізований. Крім того, пошкодження отримали декілька співробітників команди гостей. Повідомлялося, що "Фенербахче" загрожувала технічна поразкуа.

Також наголошується, що футболісти "Бешикташа" захисник Пепе і голкіпер Толга Зенгін за свою поведінку під час інциденту були дискваліфіковані на один матч.

Матч буде дограний 3 травня. Зустріч буде відновлено з 57 хвилини і відбудеться при порожніх трибунах.