ua en ru

Фельдман прокоментував події навколо ТЦ "Барабашово"

Тільки шляхом реформування правоохоронних органів, створення правової держави ми зможемо уникнути подібних інцидентів, які мали місце сьогодні на території ТЦ "Барабашово". Так народний депутат України, почесний президент концерну "АВЕК" Олександр Фельдман прокоментував сьогоднішню спробу захоплення ТЦ "Барабашово" в Харкові людьми у військовій формі.

"На жаль, з'явилася маса людей, які видають себе за псевдобатальйони, псевдоветеранів АТО, і при цьому займаються тим, що намагаються чинити тиск на бізнес з метою елементарної спроби рекету", - заявив політик.

"Всі ці події ще раз підтверджують, що реформа правоохоронних органів, яка проходить у країні, потрібна і рухається в правильному напрямку", - додав депутат.

Він заявив, що Харків знаходиться в прикордонній зоні, в ньому величезна кількість, в тому числі і "тітушок", і це може нести певні загрози.

У той же час, політик зазначає, що Харків зараз знаходиться на перетині кількох великих політичних сценаріїв, і це також може призвести до дестабілізації ситуації в місті.

"Потрібно докласти максимум зусиль, щоб псевдополітичні, псевдоміліцейські та інші спекулянти пішли в минуле", - заявив Фельдман.

Нагадаємо, сьогодні група людей у військовій формі намагалися захопити ТЦ "Барабашово".