ua en ru

У Федерації профспілок заперечують втечу Осового з України

У Федерації профспілок заперечують втечу Осового з України Фото: Григорій Осовий (УНІАН)

Голова Федерації профспілок до 25 листопада перебуває у відрядженні в Греції

Федерація профспілок України заперечує втечу свого голови Григорія Осового з країни. Про це РБК-Україна повідомили в прес-центрі федерації.

"Відповідно до розпорядження, виданого 31 жовтня, він знаходиться у плановому відрядженні в Греції разом з міністром соціальної політики України Андрієм Ревою, а 25 листопада повертається назад. Ніяких обшуків не було. Можливо, це спланована атака на нас", - повідомили в прес-центрі.

Зокрема, Осовий в Греції бере участь в міжнародній конференції в складі делегації Національної тристоронньої соціально-економічної ради України, яку очолює Рева. Глава Федерації профспілок виступить з доповіддю.

Нагадаємо, раніше радник глави Міністерства внутрішніх справ України Ілля Ківа повідомив, що Осовий покинув країну, переховуючись від арешту. Він також заявив про знищення документів, які можуть бути доказами розкрадань керівництвом ФПУ.

При цьому спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в коментарі РБК-Україна заявив, що відомство не має інформації про втечу Осового.

"У МВС поки немає інформації з приводу Осового", - зазначив він.