ua en ru

У МВС заявили про втечу голови Федерації профспілок з країни

У МВС заявили про втечу голови Федерації профспілок з країни Фото: Григорій Осовий (УНІАН)

За словами Ківи, Осовий втік від арешту в Грецію

Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий покинув країну, ховаючись від арешту. Про це у Facebook повідомив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Ілля Ківа.

"Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, щоб уникнути арешту, втік до Греції, з профспілки виносяться і знищуються документи, що викривають керівництво у крадіжці", - повідомив Ківа.

Срочно! Председатель Федерации Профсоюзов Украины Осовой Г.В. во избежания ареста сбежал в Грецию, из профсоюза выносятся и уничтожаются документы уличающие руководство в воровстве!!!!

Опубліковано Іллею Кивою 23 листопад 2017 р.

При цьому спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в коментарі РБК-Україна заявив, що відомство не має інформації про втечу Осового.

"У МВС поки немає інформації з приводу Осового", - відзначив він.

Відзначимо, Осовий очолив Федерацію профспілок 26 червня 2014 року і є главою Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні, співголовою Національної тристоронньої соціально-економічної ради від профспілкової сторони.

Нагадаємо, на початку листопада суд Києва повернув державі спортивну базу вартістю понад 300 млн гривень, яка знаходилося у власності Федерації профспілок України. Встановлено, що відчуження зазначеного майна з держвласності відбулося без згоди Фонду держмайна України.