ua en ru

FARE заперечує заяви про упередженість до України

FARE заперечує заяви щодо звинувачень на її адресу з приводу упередженості до України. Організація стала на захист спостерігачів, які робили звіт про матч Україна - Сан-Марино для ФІФА.

FARE заперечує заяви щодо звинувачень на її адресу з приводу упередженості до України. Організація стала на захист спостерігачів, які робили звіт про матч Україна - Сан-Марино для ФІФА. Про це повідомляє офіційний веб-сайт організації.

У FARE наголошують, що спостерігачі, які працювали на матчі, були обрані з міжнародного пулу фахівців. Вони добре знаються на футбольному середовищі, є нейтральними та неупередженими.

"Нас засмучують коментарі щодо представників організації. Будь-які спроби залякати або заохочувати напади на представників FARE привернуть увагу правозахисних органів. Виконавчий директор FARE звернеться до ФФУ з пропозиціями про допомогу в боротьбі з такими проблемами у подальшому", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті організації.

Нагадаємо, вчора ФІФА покарала збірну України за поведінку уболівальників під час матчу відбору Чемпіонату світу проти Сан-Маріно у Львові. Наступний відбірковий матч збірна України проведе без глядачів. Крім того, дискваліфіковано львівський стадіон.