ua en ru

За фактом виявлення фальшивих печаток виборчкомів у Чернігові порушено кримінальну справу, - Аваков

За фактом виявлення фальшивих печаток виборчкомів у Чернігові порушено кримінальну справу, - Аваков Фото: Арсен Аваков

"Треба перебороти безсоромних порядком і совістю"

За фактом виявлення фальшивих печаток виборчих комісій округу №205 міста Чернігова порушено кримінальну справу. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в Facebook.

"Вранці МВС отримало оперативну інформацію про перевезення фальшивих печаток виборчкомів і документів громадянином. Підготувалися і провели операцію по затриманню. При затриманні громадянина Н. оперативники виявили близько 130 накладок для печаток виборчкомів 205 округу.

Представники конкуруючих штабів, нардепи - прибули на місце і своєю активністю (праведної чи ні - не мені судити) трохи заважають документувати процес - хвилюються. То за те, що будуть викриті-то за що побачили підлу хитрість конкурента.. Це зрозуміло - але оперативники роблять свою роботу.

Порушено кримінальну справу за ст. 358 ч. 1. Злочин документується. Пропонуємо всім, кому що-небудь відомо по реалізації цього виборчого шахрайства - негайно дати цю інформацію в УВС Чернігівської області безпосередньо заступнику міністра Сергію Яровому, що знаходиться в Чернігові", - йдеться в повідомленні.

ЧЕРНИГОВСКИЕ ПЕЧАТИ.Как печати стыда, клеймящие наше болеющее политической проказой общество.Утром МВД получило опер...

Posted by Арсен Аваков on 25 июля 2015 г.

Аваков також упевнений, що окрузі одним зі штабів за допомогою фальшивих печаток готувалася фальсифікація голосування.

"І хоча поки ще йде розгляд - ясно одне - на виборах у 205 окрузі одним зі штабів за допомогою цих фальшивих печаток виборчкому готувалася фальсифікація голосування.

Оперативники МВС це припинили.

Але скільки ще буде таких схем і спроб? І навіщо нам такі депутати в парламенті?

Друку.. як ганебне тавро цих виборів!

Соромно! І треба перебороти безсоромних порядком і совістю. Кожного з нас", - додав Аваков.

Нагадаємо, співробітники Міністерства внутрішніх справ України (МВС) перевіряють друку-двійники виборчих комісій округу №205 міста Чернігова.