ua en ru

За фактом пожежі на станції метро "Дружби народів" в Києві відкрито кримінальну справу

За фактом пожежі на станції метро "Дружби народів" в Києві відкрито кримінальну справу Фото: метро "Дружби народів"

Також зареєстровано справу за фактом можливого неналежного виконання своїх службових обов'язків працівниками "Київського метрополітену"

За фактом пожежі, що сталася 13 січня на станції метро "Дружби народів" в Києві, відкрито кримінальну справу. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Києва в Facebook.

"Київською місцевою прокуратурою №7 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні зареєстрованому за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до пожежі в кіоску у вестибюлі станції метро "Дружби Народів" 13 січня", - йдеться в повідомленні.

Відомості внесено до ЄРДР за попередньої правової кваліфікації ч. 1 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Крім того, у зв'язку з цією подією зареєстровано ще одне кримінальне провадження, а саме за фактом можливого неналежного виконання своїх службових обов'язків працівниками КП "Київський метрополітен". Відомості внесено до ЄРДР за попередньої правової кваліфікації ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

РОЗПОЧАТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЗА ФАКТОМ #ПОЖЕЖІ НА СТАНЦІЇ #МЕТРО «ДРУЖБИ НАРОДІВ» Київською місцевою #прокуратуро...

Опубликовано Прокуратура міста Києва 15 января 2016 г.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, пожежа на станції метро "Дружби народів" в Києві міг початися з-за короткого замикання.