ua en ru

Facebook може ввести плату за доступ до соцмережі, - Bloomberg

Facebook може ввести плату за доступ до соцмережі, - Bloomberg Фото: Facebook (cybercrime.gov.ua)

Платний доступ можуть запропонувати за Facebook без реклами та збору персональних даних

Американська компанія Facebook може ввести плату за доступ до своєї соціальної мережі. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на інформацію про дослідження Facebook для вивчення готовності користувачів платити за доступ до соцмережі без реклами.

Повідомляється, що Facebook може запропонувати користувачам щомісяця платити за доступ до соцмережі без реклами або ж залишити її безкоштовною, однак при цьому будуть показуватися оголошення і збиратися велика кількість персональних даних. У той же час підкреслюється, що поки рано говорити про запуск платної версії. Передбачається, що компанія проводить маркетингове дослідження на тлі численних скандалів, пов'язаних з використанням особистих даних користувачів.

Також Bloomberg повідомляє, що засновник соцмережі Марк Цукерберг поки не коментує цю ситуацію, однак зазначив, що можливість безкоштовного доступу до Facebook залишиться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сенат США опублікує пости з Facebook, як доказ втручання Російської Федерації у вибори президента.